werkplekoplossing laptopverhoger kuchscherm veiligwerkencovid-19 afremmenvirus barriereschermwerkplek ordnerzuil desinfecterendegel dettol desinfecterendezeep desinfecterendedoekjes ontsmetten handenwassen coronavirus voorkomen

Inbindmachines

unibindInbinden is de perfecte manier om Uw documenten op een kwalitatieve en professionele manier te presenteren. Uw ingebonden documenten worden op een veilige manier bewaard en U kunt zelf via een brede keuze aan dekbladen en bindruggen een eigen stijl en kleur toevoegen. Ook zijn de ingebonden documenten gemakkelijk te hanteren en op te bergen.

Bij Officemarkt kunt U terecht voor het inbinden met plastic of metalen inbindruggen, maar ook voor thermisch inbinden bieden wij, als dealer van UNIBIND, een passende oplossing met de hoogwaardige machines van UNIBIND.

Inbindsystemen

Het basisproduct van UNIBIND is het SteelBinding systeem dat gekend is voor zijn uitstekende kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. U kunt kiezen uit een compleet gamma inbindoplossingen, voor kleine tot industriële volumes, die perfect beantwoorden aan uw behoeften, gebruiksfrequentie en budget. Elk inbindsysteem biedt een hoge kwaliteit, staat garant voor snelle inbindtijden en is onderhoudsvrij.

Inbindcovers

Voor ieder van de drie inbindsystemen zijn er covers beschikbaar waarmee u zowel documenten als fotoprints op een snelle en eenvoudige manier kunt inbinden, aangepast aan uw behoeften en budget. Het kwalitatieve covermateriaal geeft een verfijnde en professionele uitstraling. Al onze covers zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en rugdiktes en kunnen op verschillende wijzen gepersonaliseerd worden.